Ergonomisk kontorstol hos T&C Totalkontor

Med en lang arbejdsdag på kontoret, er det vigtigt med en ergonomisk kontorstol. Hos T&C Totalkontor tilbyder vi kontorstole fra flere forskellige mærker, så du kan finde den stol, som passer til dig.

Vi tilbyder kontorstole fra mærkerne Moizi, Lanab, Backapp, Vela og Dauphin. Når man vælger en ergonomisk kontorstol, så er det vigtigt at den kan både i ryglæn, sæde og armlæn. Det gør det muligt at indstille kontorstolen, så den passer bedst til den enkelte.

Det er også muligt at få kontorstole, som er uden ryg eller uden hjul.

Ergonomisk kontorstol uden ryglæn

Hvis man ønsker afveksling i sin siddestilling, så kan det være en god ide at vælge en ergonomisk kontorstol uden ryglæn. Nogle modeller uden ryglæn kan også bruges som supportstol til stående arbejde ved et hæve sænkebord, når benene har brug for et hvil.

Når ens stol er uden ryglæn, så har man mindre risiko for at falde sammen i ryggen, når man sidder på den. På den måde styrker man musklerne i ryggen og i core. Derudover hjælper stolen også til bedre blodgennemstrømning og fordøjelse.

Ergonomisk kontorstol uden hjul

Med en ergonomisk kontorstol uden hjul får man en stol, som er faststående. Her har flere kontorstole i stedet en let vippefunktion, som gør det muligt at styrke ens kropskerne og balance.

Overvejer du en kontorstol uden hjul, så vejleder vi dig gerne i om det er det rigtige valg for dig. Når stolen ikke har hjul, er det vigtigt at vælge en stol, som også passer til den gulvtype, man har i rummet hvor den skal bruges. Det hjælper vores konsulenter selvfølgelig også med.

Ønsker du hjælp til den rette ergonomiske kontorstol?

Ligegyldigt hvad dine ønsker og behov er til en ergonomisk kontorstol, så rådgiver og vejleder vi dig til at tage det rette valg. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 15 74 00. Du er også velkommen til at sende din besked i en mail til tc@tctotalkontor.dk

Moizi Stole

Læs mere

Lanab kontorstole

Læs mere

Backapp balance stole

Læs mere

Vela kontorstole

Læs mere

Dauphin industri stole

Læs mere

Dauphin 60 sek. siddetjek

Læs mere

Dauphin trend office stole

Læs mere

Dauphin ergonomiske stole

Læs mere

Dauphin favoritter – 5 dages levering

Læs mere