Kopimaskiner fra T&C Totalkontor

Har din virksomhed brug for en kopimaskine? Så kan vi hos T&C Totalkontor hjælpe dig, så du får en kopimaskine som opfylder dine ønsker og behov. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kopimaskiner og andre kontormaskiner. Vi sælger kopimaskiner fra følgende mærker: Epson, Brother, Triumph-Adler, Develop og Ricoh.

Måske kræver jeres arbejde at kunne håndtere forskellige papirformater. Måske er det vigtigt at kopierne er i farve eller måske er det ikke så vigtig. Uanset hvilke funktioner du har brug for i en kopimaskine, så står vi klar til at finde den rette til dig.

Print, scan og kopimaskine i én

Som følge af den teknologiske udvikling, så har kopimaskinerne i dag flere funktioner. Det betyder at du får en printer, scanner og kopimaskine samlet i en maskine. I dag har nogle maskiner endda også andre funktioner.

Det kan derfor gøre det svært at navigere rundt i produkterne og der er flere ting man skal overveje før man vælger sin maskine. De fleste maskiner er i dag både brugervenlige og trådløse, men der er andre ting, som adskiller de forskellige maskiner.

Teknisk support på kopimaskiner

Har du brug for teknisk support på din kopimaskine? Igennem de sidste 35 år har vi haft vores egen tekniker i firmaet. Vores tekniker kan servicere alle de forskellige kontormaskiner, som vi sælger til vores kunder. Det er vores mål, at du får den bedste service og derfor klarer vi også supporten hos dig inden for 24 timer efter du har givet os et kald.

Vil du høre mere om vores priser på kopimaskiner?

Ønsker du råd og vejledning til valg af den rette kopimaskine eller har du spørgsmål til vores priser eller andet? Så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vores konsulenter står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Vi kan kontaktes på telefon 75 15 74 00. Du har også mulighed for at sende en besked til vores mail tc@tctotalkontor.dk

Brother

Læs mere

TA Triumph /-Alder

Læs mere

Develop

Læs mere

Ricoh

Læs mere