Hæve sænkeborde hos T&C Totalkontor

Hvis du gerne vil kunne veksle mellem at stå og sidde i løbet af din arbejdsdag, så er et hæve sænkebord et godt valg. Udover at det giver mulighed for at veksle arbejdsstillingen, så er det også muligt at indstille sidde- og ståhøjden til den individuelle person.

T&C Totalkontor kan hjælpe dig med en komplet løsning til kontoret. Blandt vores mange kontormøbler tilbyder vi også forskellige ergonomiske kontorstole. Dette sikrer at du får den bedste siddestilling, så du undgår gener og smerter.

Stort udvalg af hæve sænkeborde

I vores brede udvalg af hæve sænkeborde finder du borde i forskellige størrelser. Det er muligt både at få små og store borde, men også hjørneborde med hæve sænkebord funktion er en mulighed.

Derudover er der også mulighed for at vælge mellem forskellige bordpladetyper og -farver. Her har du mulighed for at vælge simple sorte borde, men også borde med eksempelvis træoverflade. På den måde har du mulighed for at tilpasse farven på bordpladen med de andre møbler på kontoret.

Fordele ved et hæve sænkebord

Den mest klare fordel ved et hæve sænkebord er selvfølgelig, at bordet kan justeres i højden. Når du ændrer din arbejdsstilling i løbet af dagen øger det blodcirkulationen og medvirker til at du får en bedre holdning.

Ved at stå op dele af eller hele din arbejdsdag, så styrker du musklerne i kroppen og du bliver mere effektiv. Desuden forbrænder du flere kalorier ved at stå op og du sænker risikoen for forskellige livsstilssygdomme, som eksempelvis hjerte-kar-sygdomme.

Vil du vide mere om vores hæve sænkeborde?

Har du spørgsmål til vores kontormøbler eller ønsker du råd og vejledning til hvilket hæve sænkebord du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 75 15 74 00. Du kan også sende din besked i en mail til tc@tctotalkontor.dk

Conset

Læs mere

FORMEL sid & stå borde

Læs mere

Jazz sid & stå borde

Læs mere