Med de rette kantinemøbler bliver frokostpausen tiden, hvor medarbejderne får den velfortjente pause fra arbejdet. På den måde bliver kantinen et samlingspunkt i hyggelige rammer for alle. 
Hos T&C Totalkontor leverer vi en totalløsning og derfor kan vi også være behjælpelige med møbler til eksempelvis konferencelokalet eller kontoret. Vi står klar til at lytte til dine behov, så du får den bedste løsning. 

Praktiske kantinemøbler

I en kantine er det vigtigt at borde og stole både er rengøringsvenlige og funktionelle. Derfor tilbyder vi kantinemøbler som eksempelvis er lette at aftørre og at stole er nemme at sætte op under bordet og tage ned igen.
Alle vores kantinemøbler lever selvfølgelig op til myndighedernes miljøkrav og -forpligtelser. Derudover kan møblerne være lavet i materialer, som er slidstærke og som kan klare den daglige rengøring som finder sted i en kantine.  

Kantinemøbler til små og store virksomheder

Vi ved at alle virksomheder ikke har de samme behov, og derfor har vi også sortimentet til at tilbyde løsninger til virksomheder i en enhver størrelse. Det gælder lige fra den lille og simple kantine til den store kantine, hvor mange mennesker er igennem hver dag.
Vi sørger for at vores løsninger passer til den enkelte virksomhed, så jeres specifikke behov bliver opfyldt. Skulle der være tvivl om hvilke behov virksomheden har, så hjælper vi gerne med at finde frem til dem. 

Brug for at vide mere om vores kantinemøbler?

Har du spørgsmål til vores kantinemøbler eller ønsker du råd og vejledning til hvilke møbler, der passer bedst til jeres behov? Tøv ikke med at tage kontakt til os og vi står klar til at hjælpe jer.
Vi kan kontaktes på telefon 75 15 74 00. Du kan også kontakte os ved at sende en mail til tc@tctotalkontor.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular