Hos T&C Totalkontor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige konferencemøbler. Vores borde og stole er designet til konferencer, så de er både funktionelle og i et pænt design. Vi står klar til at hjælpe dig uanset om du skal indrette et lille eller et stort konferencelokale.
Udover konferencemøbler så kan vi også være behjælpelige med andre møbler til din virksomhed, som eksempelvis kantinemøbler, cafemøbler og loungemøbler. Vi tilbyder totalløsninger til indretning af din virksomhed. 

Konferencemøbler fra Wegner og andre mærker

I vores brede udvalg af konferencemøbler finder du designere og mærker som Getama af Hans. J. Wegner, Schou Andersen og Randers + Radius. Her finder du møbler i et væld af forskellige farver og materialer.
Møblerne kan bruges til alt fra små konferencelokaler til store konferencefaciliteter. Det er også muligt at skabe et mere uformelt miljø med farver i møblerne og områder med loungemøbler så folk føler sig mere afslappet. 

Konferencemøbler til enhver virksomhed

Vi har konferencemøblerne til din virksomhed uanset om de skal bruges til mange korte møder eller lange heldagsmøder, hvor bordene er dagens arbejdsplads. Vi ved hvor vigtigt det er, at møblerne passer til virksomhedens behov. Derfor lytter vi også til vores kunder, så de får en samlet løsning, som tilfredsstiller deres ønsker og behov. 
Har du allerede nogle møbler, som du ønsker at genbruge sammen med de nye møbler, så sørger vi selvfølgelig for at dine nye møbler passer sammen med de eksisterende. 

Få et uforpligtende tilbud på konferencemøbler

Ønsker du blot nye konferencestole eller ønsker du en totalløsning med møbler til hele konferencelokalet, så kontakt os gerne. Vi står klar til at give dig et uforpligtende tilbud på konferencemøbler til dine behov. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 15 74 00 eller send en mail til tc@tctotalkontor.dk. Du har også mulighed for at sende din besked via vores kontaktformular