Printere fra T&C Totalkontor

Hos T&C Totalkontor har vi et stort udvalg af forskellige printere til forskellige behov. Vi fører printere fra Epson, Brother, Triumph-Adler, Develop og Ricoh. Det betyder at uanset om du skal printe stort eller småt format, lidt eller mange sider, så tilbyder vi en printer til dit behov.

Vi fører en bred vifte af forskellige kontormaskiner, som printere, kopimaskiner og lignende. Hvis du har brug for råd og vejledning til hvilket produkt, der passer bedst til de funktioner og den kapacitet som du har brug for? Så står vores konsulenter klar til at hjælpe dig, så du får det produkt, der bedst opfylder dine behov.

Printer til A3 og A2

Skulle du have behov for at printe i A3 og A2 format, så har vi også printere, som kan klare denne opgave. De fleste printere udskriver A4 format som det største, men har du brug for at udskrive i lidt større formater, så har vi produkter, der kan dække dine behov.

Udover at printerne selvfølgelig skal have plads til at opbevare de store papirformater, så har printerne typisk også større og flere patroner. Det er så printeren har kapacitet nok til at kunne udskrive farve på hele papiret, hvis det er nødvendigt.

Teknisk support på din printer

Hos T&C Totalkontor har vi gennem de sidste 35 år haft vores egen tekniker, som servicerer kontormaskiner for vores kunder. Vi ønsker at du får den bedste service, så derfor sørger vi får, at du får support inden for 24 timer efter du har taget kontakt til os.

Har du spørgsmål til vores printere?

Har du brug for at vide mere om vores produkter eller ønsker du at vide mere om, hvordan dine ønsker og behov for printere og andre kontormaskiner bliver dækket? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi kan kontaktes på telefon 75 15 74 00. Du er også velkommen til at sende din besked i en mail til tc@tctotalkontor.dk

EPSON Printer (stor format)

Læs mere

EPSON Printer (max A2)

Læs mere

Brother

Læs mere

TA Triumph /-Alder

Læs mere

Develop

Læs mere

Ricoh

Læs mere