Leder du efter nye kontormøbler? Hos T&C Totalkontor kan vi levere komplette løsninger med møbler til din virksomhed. Vi kan være behjælpelige med alt fra kontorstole og hæve sænkeborde til konference- og kantinemøbler.

Uanset om du blot har brug for et enkelt kontormøbel eller du ønsker råd og vejledning til en totalløsning med møbler til hele kontoret, så står vi klar til at hjælpe dig. Vores sortiment byder på et væld af muligheder, som vi gerne fremviser for dig.

Kontormøbler i Esbjerg

T&C Totalkontor er beliggende i Esbjerg, hvorfra vi både hjælper kunder i nærområdet og i det meste af Jylland. Udover de mest basale kontormøbler som stol og bord, så byder vores sortiment også på opbevaringsmøbler som reoler, skabe og møbler til arkivering.

Vi tilbyder både standardmøbler og mere luksuriøse møbler, så der er noget for enhver smag. Med vores akustikvægge har du mulighed for at skabe flere små kontormiljøer i et stort lokale.

Kontormøbler til et godt arbejdsmiljø

Med de rette kontormøbler kan man skabe et godt arbejdsmiljø og de bedste forudsætninger for medarbejderne. De rette møbler lægger op til bevægelse og en aktiv siddestilling og de møbler kan vi selvfølgelig hjælpe dig med at sammensætte.
Alle vores produkter opfylder selvfølgelig myndighedernes miljøkrav og -forpligtelser. Derudover ønsker vi også at gå længere end det ved at være meget bevidste om, hvordan vi vi gør brug af jordens ressourcer ved at følge principperne Refuse, Reduce, Reuse, Reform, and Recycle. Det kan du læse mere om her.

Brug for at vide mere om vores kontormøbler?

Har du spørgsmål til vores kontormøbler eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en komplet løsning til kontoret? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 15 74 00. Du er også velkommen til at skrive til os på mail tc@tctotalkontor.dk

Atom furniture

Læs mere

ABC Reoler

Læs mere

Skranke moduler

Læs mere

Arkivering

Læs mere

Conset

Læs mere

FORMEL sid & stå borde

Læs mere

Jazz sid & stå borde

Læs mere